VEIIK Airo, ucuz fiyata haiz olabileceğiniz sektördeki en yeni model pod sistem cihazlardan birisidir. Yüksek etkiye haiz nikotin tuzları için üretilmiştir ve 2 mL likiti arasında tutan iki tane 1.2 ohm'sevinç doldurulabilir kapsül ile beraber gelir. Geçişli şarjlı 360 mAh batarya üstüne kuruludur ve güç ayarı yapılmadan berabere aktive edilmiş bir MTL vuruşu vardır. VEIIK kendi internet sitesinde, Airo'nun ısı kontrolünü entegre etmesi ihtiyaç duyulan bir mikroçip kullandığı belirtiliyor.


Airo, fazlaca muhtelif renk kombinasyonlarında gelir ve şu anda VEIIK internet sitesinde, Çinli perakendecilere ve birkaç Amerika sitesinde satılmaktadır. Ayrıca son günlerde trend olan bu ürünün satışı türkiye de başlamıştır.

Satışa sunulan renk seçenekleri: kahverengi / altın, mavi / mavi, kırmızı / beyaz, siyah / siyah, siyah / gökkuşağı şeklindedir.


VEIIK Airo Tasarım


Airo ile alakalı olarak dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan ilk şey, görünüşü ve kalitesidir. Fiyat etiketinden daha cazibeli görünüyor. 100 mm x 25 mm x 12 mm ölçmektedir ve 51 g'dan birazcık daha ağırdır. Aspire Breeze 2 ve SMOK Nord'dan birazcık daha uzun, sadece her ikisinden de daha ince ve daha azca genişliğe sahiptir.

 

Airo, deri benzeri ön ve arka panellere haiz kalınca bir çinko alaşımından yapılmıştır. Paneller etken bir biçimde etiketlerken, çirkin boşluklar yada ilginç ayarlamalar olmadan kesip yerleştirilirler. 

 

Airo manyetik açıdan birazcık sıska kalmıştır. Şöyle ki mıknatıslar birazcık daha kuvvetli olabilirdi. Bu, bir damlanın bölmelerin çıkmasına niçin olacağı boşluklardan biri, sadece taksim tarafınca tutulurken aygıtın ağırlığını taşıyacak kadar güçlüler. Bu anlamda kullanım açışından yeğleyen kullanıcılara bir güçlük oluşturmayacaktır.

 

Cihaz üzerinde koyu renk tonları vardır, sadece ihtiyaç duyulan minik bir ışıkla kolayca görülebilirler. Öte yandan, yan dolum fişi ülkü değildir. Bölmeye bağlı değil ve oldukca sıska kalmıştır. 

 

Sonuç olarak, fiyat aralığı düşünüldüğünde VEIIK Airo, yapı kalitesinde ortalamanın üzerinde bir pod aygıt olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 

Estetik ve tasavvur kişiden kişiye değişmektedir ama ben VEIIK Airo ‘nun tasarımını beğendiğimi söylemek isterim.

VEIIK Airo Performans

Yazıma başlamadan önce3 tane VEIIK Airo aleti ve altıdan fazla kapsül kontrol ettim. Pamuklu yatay mikro coiller hiç bir sızıntı, sıçratma yada yanma olmadan ateşlendi. Yarı gevşek bir MTL çekişi var fakat buna sınırı olan bir akciğer vuruşu bulunduğunu belirtmek gerekir. VEIIK'ten daha sıkı bir çekiş elde etmek için kapatabileceğinizi dediği bir yan hava deliği var, sadece onu örtmenin birazcık riskli bulunduğunu ve çekiş mevzusunda fazla bir değişim meydana getirmediğini deneyimledim. 

 

Airo'nun performansının benim için en iyi olan bölümü aşırı bir ısınmaya gerek duymadan lezzete erişmenizi destek oluyor olmasıdır. Aynı zamanda aygıt oldukca sessizce çalışmaktadır. 


VEIIK Airo Pil Ömrü ve Led Gösterge


360 mAh batarya ömrü, alttaki LED ile gösterilir. Bu göstergenin cidden mükemmel görünüme haiz bulunduğunu söyleyebilirim. Led ekrandaki renklerin karşılıkları şu şekildedir:

Beyaz: Full dolu şarj

Mavi:0 -p

Kırmızı: -0

Yanıp sönen kırmızı: güç yok

Pil ancak 360 ​​mAh bulunmasına rağmen, sadece bigün dayandı, 50 g'ın üstündeki bir aygıt için daha çok pil ömrü olmasını beklerdim.

VEIIK internet sitesinde cihazın süratli bir batarya şarjı olduğu belirtiliyor, sadece bu muamele bir saat kadar sürüyor! Bu vakit aslına bakarsak çokta süratli olmadığını gösteriyor. Cihazın kenarındaki mikro USB portundan şarj edilir.

VEIIK Airo ‘nun Artı/Eksi Özellikleri

+Yüksek kalitede buğu performansı

+Dayanıklı çelik gövde

+Hızlı sensör teknoloijisi

+ Sessiz Çalışma

+ Katı boğaz çarpması

+2 mL kapasite

+ 2 yedek kartul

-İlk kullanımda plastik hazzı gelmesi

- Uzun süreli kullanımlarda süratli kartuş yakma

- Uzun sarj süresi