Smok elektronik sigara piyasasında birçok şahıs tarafınca sevilerek kullanılan cihazlar üreten; öncü firmalardan birisidir. Tüm ürünleri son teknolojilerle donatılmış olup kullananların istekleri doğrultusunda kendisini geliştiren global e sigara şirketidir. Altını çizmekte yarar gördüğüm bir nokta ise, dış manzara olarak Smok Alien e oldukca benzese de birbirlerinden oldukca daha değişik elektronik sigaralardır. Smok AL85 ultra buğu performansının yanında kullanmış olduğunuz aroma esansını da e sigara tüketicisine oldukca net bir halde iletmektedir.


Smok elektronik sigaranız sol kısmında cihaza bağlı halde ateşleme tuşu bulunmaktadır. Bu anlamda Smok AL85 hem pratik aynı zamanda şık bir dizayna haizdir. Dış görünüş açısından Smok AL85 net keskin köşeleri bulunur ve paslanmaz çelikten oluşmaktadır. Elektronik sigaranın ön tarafında bulunan monitör fazlaca büyük ve yüksek çözünürlüğe haizdir. E sigaranız monitörü üstünde menü ayarlarınızı fazlaca huzurlu bir halde yapabilirsiniz; menüdeki yazılar fazlaca rahat okunması mümkün bir şekildedir.


Smok AL85 Mod


27x48x71 mm ölçülerinde Smok AL85 mod bulunur. 120 gr ağırlığındadır.

Watt aralığı 0-85 W tır.

0.35V- 8.0V voltaj aralığına haizdir.

TC moduna haizdir.

Sıcaklık 100-315C aralığındadır.

0.1 – 3.00 ohm mukavemet aralığında çalışabilir.

Smok TFV8 Baby Tan

53x22mm ebatlarındadır ve 47 gramdır.

Mod da olduğu şeklinde Smok TFV8 atomizer de paslanmaz çelikten yapılmıştır.

510 linke haizdir.

TFV8 Baby Tank 3 ml likit kapasitesine haizdir.


Smok Al85 Kit İçeriği


Smok AL85 mod

Smok TFV8Baby Atomizer

2 tane coil: V8 Baby Q2 0.4 ohm (atomizere bağlı bir halde) V8 Baby Q2 0.6 ohm coil (yedek coil)

Kullanım kılavuzu ve yedek parçalar

Şarj cihazı (mini USB kablosu)


Not: öteki bütün elektronik sigara kitlerinde olduğu şeklinde Smok AL85 kit muhteviyatında pil bulunmaz. Smok Al85 mod tek pille çalışır. 18650 mAh gücünde pil ile çalışır. Pilinizi cihaza bağlı halde 1A çıkışlı adaptör ile şarj edebilirsiniz; fakat ayrıyeten pil şarj aleti alarak yedek piliniz ile aynı anda şarj ederek gün süresince kolaylıkla tüketebilirsiniz.


Smok AL85 Hakkında


Kit içinde iki adet coil bulunur. Smok V8 Baby Q2 coil 0.4 ohm değerindedir ve atomizere kurulu halde kullanabilirsiniz. Bu coil tek sarımlıdır ve direnci düşük olduğundan yüksek Watt larda rahatç çalışır; böylece Smok AL85 coilinizden yoğun buğu performansı sağlayabilirsiniz. Bir öteki yedek coil ise Smok V8 Baby Q2 0.6 ohm değerinde coildir.


Bu coil yedek bir halde kit içinde bulunur ve rezistansı öteki coile nazaran daha yüksek olduğundan daha düşük Wattlarda emek vermesi gerekir. Bu coil ile likitinizin aroma esansı size oldukca daha net bir halde gelir.


Smok AL85 ile ahenkli birçok coil bulunamtadır. Her bir coil sarım şekli ve rezistans kıymet olarak fark eder ve değişik işlevlere haizdir. Tüm coillerin üstünde rezistans kıymeti ve en iyi emek verme aralığı elde eden Watt aralığı bulunmaktadır. Smok Q2 coiller aromayı oldukca net halde iletirken Smok X4 coiller ise daha yoğun buğu performansı sağlamaktadır.


Smok T8 coiller ise öbürlerinden değişik olarak dört sarımlıdır ve ultra buğu performansı isteyen elektronik sigara kullanıcılarının tercih etmiş olduğu coillerdendir.


Smok AL85 Şarj Edimi

ilk başlarda smok AL85 tek pille çalışmaktadır; pil satın alırken 18650 mAh değerinde bulunmasına dikkat ediiniz. Cihaz üstünde pilinizi rahatlıkla takabilmeniz için +/- kutuplar bulunmaktadır. Pilinizi şarj edebilmek için Smok AL85 içinden çıkan özgün mini USB kabloyu elektronik sigaranızın ön kısmında bulunan mini kısma takarak şarj edebilirsiniz.


Bu anlamda kullanmış olduğunuz adoptörün yada USB kablosunun güç almış olduğu powerbank in 1A çıkışlı bulunmasına dikkat ediniz. Bunun yanı sıra size harici pil şarj cihazı almanızı öneririz. Böylece yedek pilinizi de aynı anda şarj ederek, gün boyu oldukca kolaylıkla Smok AL85 nizi kullanmış olursunuz.


Smok AL85 Kullanımı


Smok AL85 kit içinde bulunan TFV8 Baby tank hali hazırda coil ile monte edilmiştir. Atomizerinizi Smok mod a oldukca rahatlıkla monte ederek elektronik sigaranızı çalışır vaziyete kolaylıkla alabilirsiniz. Bütün Smok coiller üstünde rezistans kıymeti ve en iyi Watt aralığı yazmaktadır.


Diğer bütün e sigaralarda olduğu şeklinde cihazınızı başlatmak için Smok mod kısmının sol kısmında bulunan ateşleme butonun seri halde 5 defa (2 saniye içinde) basınız. Elektronik sigaranız açıldığında otomatikman Watt modunda başlar; sadece isterseniz hemen sonra menüden e sigaranızın modunu değiştirebilirsiniz. Cihaz açıldıktan sonrasında OLED ekrandan menü ayarlarını rahatlıkla yapabilirsiniz.


Smok AL85 OLED ekranda pil şarj yüzdesi gösterilir. Ayrıca +/- tuşları ile Watt ayarınızı arzu ettiğiniz şeklinde değiştirebilirsiniz. Elektronik sigaranızın monitörü fazlaca büyük olduğu için birçok değişik bilgiye de ekrandna ulaşabilirsiniz. Bunlar coil rezistansı, ısı seviyesi, Watt seviyesi, Volt ve Amper değerlerinin yanı sıra Puff süresi ve Puff sayısı göstermektedir. Eğer menü ayarlarına geçmek dilerseniz Smok Al85 e sigaranızın ateşleme butonuna üç defa basarak menüye geçip ayarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz.


Smok AL85 Atomizer


Smok AL85 atomizer olarak TFV8 Baby Tank bulunur. Atomizer fazlaca sağlam ve şık dizayna haizdir ve likit kapasitesi 3 mldlr. Atomizerin alt kısmında iki tane hava kanalı bulunmaktadır; bu hava kanalını manuel olarak kullanarak içim şeklinizi değiştirebilirsiniz. Örneğin hava kanalı kısarak ve Watt ayarını düşürerek daha soft şu demek oluyor ki yumuşak içim yapabilirsiniz.


Eğer hava kanalı kapalıyken hard modda kullanırsanız coiliniz yanabilir. Bu nedenle hard moddayken hava kanallarının aleni bulunmasına dikkat ediniz. Bunun yanı sıra şayet Smok TFV8 Baby Tank ın likit haznesini arttırmak dilerseniz bubble cam kullanmanız ehil olacaktır.


Smok AL85 Atomizer Coil Değişimi ve Likit Dolumu


Smok atomizerinizin coil değişimi yada temizlenmesi fazlaca kolaydır.Smok TFV8 Tank ın atomizer parçaları oldukca rahatlıkla birbirinden ayrılabilir böylece temizliğinizi kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca şayet coil değişimi yapacaksanız, tekrar sizi zorlamadan süratli bir halde parçaları ayırıp yeni coilinizi takabilirsiniz.


Smok Al85 üstten dolum benzer biçimde tasarlanmıştır. Bu kullanıcılar kolaylık sağlamaktadır. ilk başlarda elektronik sigaranızn tankını saat tersi yönünde çeviriniz ve kapağı açısınız. Daha sonrasında likitinizi, likit kısmından doldurunuz. Burada dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan mühim husus; Smok AL85 e-sigaranızın atomizerinin orta kısmında bulunan hava kanalını likit taşırmamanız gerekmektedir. Aksi taktirde elektronik sigaranızı kullanırken sıçratma vb problemler ile karşılaşırsınız.


E likitinizi Smok atomizerinize doldurduktan sonrasında 10-15 dakika bekleyerek kullanmaya başlayın. Aksi taktirde Smok coilinizde bulunan pamuk likiti tamamen ememeyeceği için coilde yanma gerçekleşir. Ayrıca yeni coili taktıktan sonrasında öncelikle e-sigaranızı düşük wattlarda kullanın ve hemen sonra yüksek watt lara çıkınız.


Smok AL85 Elektronik Sigara Kurulumu


Smok AL85 kurulumu ve başlatımı fazlaca kolaydır. Tek pille çalışan modunuza pili +/- kutuplara dikkat ederek takınız. Daha sonrasında sonrasında likitinizi Smok TFV8 Baby tankınıza doldurup bir müddet bekledikten sonrasında elektronik sigaranızın ateşleme tuşuna 5 defa seri halde basarak cihazınızı çalıştırınız. Smok elektronik sigaranız Watt modunda çalışmaya başlayacaktır. Dilerseniz ateşleme tuşuna 3 defa süratle basarak OLED monitör üstünden e sigaranızn menü ayarlarına geçerek, ayarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz.


Bir öteki hususiyet ise Smok AL85 smart mod özelliği ile yeni coil taktığınızda size ihtar gösterir. Elektronik sigaranızın monitörü üstünde NEW/OLD seçeneği çıkar. Bu durumda new seçmeniz gerekir; böylece Smok AL85 yeni coilin rezistans ayarını algılayarak müsait Watt ayarında içim yapmanızı sağlar. Eğer OLD seçeneğini seçerseniz, eski coiliniz olarak algılayabilir ve lüzumlu Watt ayarını yapamayacağından coilinizin yanmasına yada emek verme ömrünün kısalmasına sebep olabilir.


Smok AL85 Fiyat Nedir? Smok AL85 ahenkli Smok Coil Nereden Satın Alabilirim?


Smok markası bilinmiş olduğu suretiyle fazlaca popüler ve satış rekorları kıran elektronik sigara markasıdır. Bu nedenle birçok cihazın sahtesi Tr elektronik sigara piyasasında satılmaktadır. Bu biçim istenmeyen durumların önüne geçebilmek adına elektronik sigaranızı satın aldığınız zeminin güvenli bir site olduğu için güvenilir olunuz.