Wismec, bilhassa piyasaya sürdüğü başarıya ulaşmış mod gövdeler ile anılan bir elektronik sigara markası. Firma, performansı ile öne çıkan elektronik sigara mod gövdelerinin yanında bununla beraber pek oldukca değişik ürün de üretiyor. Peki düzmece yada düzmece olduğu için şüphelendiğiniz bir Wismec E-sigaranın orijinalliğini iyi mi sorgularsınız?


Wismec Ürünlerinde Bu Tipte Bandroller Bulunur.


Wismec de düzmece / klon elektronik sigaralar için benzer bir sorgulama metodu geliştirmiş. Wismec’ in resmi internet sitesinde “batchcode” isminde bir kısım bulunuyor. Bu kısma, bir Wismec elektronik sigara aldığınızda o kısımdaki kaplamalı bölümü kazıyınca çıkan kodu girebilir ve ondan sonra ürününüzün özgün olup oladığını anlayabilirsiniz.


Ana Sayfa – Support – Serial Number Aşamaları İle Orijinallik Sorgusu Yapabilirsiniz.

Wismec’ in batchcode bölümüne ise linkten ulaşabilirsiniz.


Buna ayrıca klon Wismec e-sigaraları idrak etmek için, Wismec Ana Sayfa > Support (Destek) > Serial bölümüne girebilir ve burada ürünün serial numarasını sorgulatarak da muamele yapabilir ve e-sigaranızın özgün olup olmadığını öğrenebilirsiniz.



Kare Kod Ve Kazınan Yerdeki Seri Numarası İle Wismec Orijinallik Sorgulanabilir.

Aşağıda Wismec’ in Batchcode Alanını Görebilirsiniz. Bir Wismec e-sigara aldığınızda, gri alanı (Skratch Check) kısmını kazıyabilir ve çıkan kodu kare – kod ile ulaşabileceğiniz Wismec / Batchcode alanında sorgulatabilirsiniz. Bunun için alakalı sayfadaki Query (Sorgu) alanına karşınıza çıkan seri numarasını girmelisiniz.


Wismec elektronik sigaralarda bununla beraber seri numarasını da direkt sorgulatmanız mümkün. Ana sayfa / destek (Support) / Serial Number kısmından da seri numarası sorgulatması yapabilir ve böylece elektronik sigaranızın özgün olup olmadığını öğrenebilirsiniz.


Burada da Wismec’in de ürünlerinin üstünde bir kare kod bulunduğunu kendiniz de görebilirsiniz. Bu karekod, bir Wismec elektronik sigara kutusunu aldığınızda karşınıza çıkabilir.


Peki bu kare kod ne işe yarar? Diğer e-sigara cihazlarında olduğu gibi, bu karekod size belirttiğimiz orijinallik sorgulama alanlarına zeki telefonunuz ile derhal ulaşmanızı sağlar.