Eleaf için de orijinallik sorgulama işlemi oldukça fazla sıradüzen içermez ve son aşama basit birkaç aşamadan oluşmaktadır. Piyasada en oldukca  sahtesi bulunan düzmece / klon elektronik sigara cihazlarının başlangıcında ise Eleaf iStick Pico 75 Watt gelmektedir. Küçük ve müsait fiyatlı bir box mod elektronik sigara olan Eleaf iStick Pico 75 Watt, oldukca istek edilen bir Eleaf ürünü olduğundan sahtesi üretilen elektronik sigara modellerinin içinde gelmektedir.


Eleaf Pico 75 Watt Sahtesi En Fazla Olan Ürünlerden…


Sahte Eleaf elektronik sigara ürünlerini algılamak için Eleaf e-sigara aletinin kutusunu incelemelisiniz. Eleaf e-sigara kutusundaki doğrulama kodu ile ne yapacağınızı şayet İngilizceniz iyi ise buradan öğrenebilirsiniz. Şimdi gelelim düzmece Eleaf e-sigarayı iyi mi öğrenebileceğinize…

Bunun için ilk önce düzmece bulunduğunu düşündüğünüz Eleaf ürününün kutusunu inceleyin. Kutu üstünde kazımalı bir kısmın olduğunu kendiniz de göreceksiniz. Bu kısım aşağıdaki şeklinde görünmektedir. Aşağıda görüntüsünü paylaştığımız sayfanın kırmızı ok ile yayınlanan bölümüne, Eleaf ürününün üstünde, kare kod göreceksiniz.


Eleaf, Sahteciliğin Önüne Geçmek İçin pek Çok Farklı Yöntem Sunuyor.

Bu kare kodu Android yada iOS için yüklediğiniz bir kare kod okuyucu ile okutabilirsiniz. Tablet yada telefonunuz için bunu yaptığınızda otomatikman www.eleafworld.com sitesindeki “Query” (Sorgulama – Orijinallik Sorgulama) bölümüne ulaşacaksınız. Bu Query bölümü Eleafworld.com ana sayfasının en alt kısmında bulunur.


Sorgulama bölümüne (kırmızı ok ile belirtilen yere), kare kod bölümünün altındaki bölümü hafif kazıyarak ulaşabileceğiniz kodu girmeli ve sorgulatmalısınız.


Siteye ulaşmak için kare kodu telefonunuza yüklemelisiniz. Dilerseniz Android telefon yada tabletler için kare kod uygulaması için linki tıklayabilirsiniz, iOS kullanan telefon yada tabletler için ise ihtiyacınız olan kare kod uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.


Eleaf Seri Numarası Sorgu Kısmı (Query Kısmı – Kırmızı Okla İşaret Edilen Yer) Görünmektedir. Eğer isterseniz, aldığınız ürünün seri numarasını Eleaf ana sayfasının en altındaki bu kısımdan da sorgulatabilirsiniz.


Eleafword.com Ana Sayfasının En Altından Seri Numarası Kontrolü Yapabilirsiniz.


Dikkat: Yeni Üretilmiş Eleaf Ürünlerinde Orijinallik Nasıl Sorgulanır?

Bunun için yukarıdaki adımları atmanız gerekiyor. Ancak kullanacağınız Eleaf ürününün yeni üretilmiş olanlarında bu sistem şu şekildeki çalışır; hafif kazıyıp siteden sorgulayacağınız koda ulaşmak için ilkin kazınacak alan üstündeki plastik ön bölümü soymanız gerekebilir.


Eleaf, Pek Çok Farklı Yöntem Sunuyor

Aşağıda bu plastik bölümü kolaylıkla görebilirsiniz. Bu plastik kabuğu soyup, kutu yüzeyi ile arasına siyah renkli bir kısım yerleştirdiğinizde,  Eleaf logosunun altındaki renkli kısımları da görebileceksiniz.


Bu da mühim bir orijinallik sorgulama yöntemidir şayet yazdıklarımız sizlere ehil gelmediyse buradaki videodan yardım da alabilirsiniz. Bu arada, Eleaf’ in sorgulama sayfasına renkli kare kodu okutarak da ulaşabilirsiniz, bunu da yine etmekte yarar var. Eğer attığınız adımlardan sonrasında bir hata yada uyarma ile karşılaşırsanız, almayı düşündüğünüz Eleaf Elektronik Sigara / Eleaf Ürünü sahtedir.