Elektronik sigara kullanmaya başlamayı planlıyor yada halihazırda kullanıyor olabilirsiniz. Bu yeni dünyada şimdiden birçok değişik kavramla karşılaşmanız muhtemel. RDA atomizer da bu kavramlardan biri. Elektronik sigara hayatına hemen hemen yeni dahil olan kullananların zihninden geçen RDA atomizer nelerdir sorusunu ise bugünkü içeriğimizde detaylı olarak yanıtlamaya çalışacağız.

 

Muhtemelen ilk bakışta kulağa garip ve sıradışı gelen RDA atomizer, aslına bakarsak yalnızca e-sigara deneyiminizi daha üst seviyeye taşımak adına bilmenizde yarar olan bir terim olarak karşımıza çıkıyor. RDA atomizer nelerdir, iyi mi kullanılır, ne şeklinde yararları vardır sorularının cevabını bulduktan sonrasında ise RDA atomizer tercih edip etmemek elbet tamamen size kalmış.

 

O biçimde artık isterseniz elektronik sigara uzmanı Buharistan ailesi olarak sizler için hazırlamış olduğumuz içeriğimize göz atabilirsiniz.

 

RDA Atomizer Nedir?

Atomizer, elektronik sigara cihzlarının temel parçalarından biridir. RDA ise Rebuildable Dripping Atomizer ifadesinin baş harflerinden oluşan bir terimdir. Yenilenebilir yada damlatmalı atomizer olarak da anılan RDA; clearomizer ve RTA şeklinde bir tür atomizer çeşidi olarak tanımlanabilir.



 

Tek kullanımlık olmayan RDA’lar, likit dolduracak bir hazneye haiz değildir. Ancak atomizer parçası olan pamuk yada fitile direkt likit damlatılması kanalıyla elektronik sigara kullanmayı olası kılmaktadır. Bu yönüyle çoğu zaman deneyimli e-sigara kullanıcılarının tercihi olan RDA atomizer kullanımı, esasında düşünüldüğü kadar zahmetli de değildir.

 

RDA atomizer nelerdir sorusunu yanıtladığımıza bakılırsa şimdi de bu atomizer türünün kullanımına ilişik bilgileri irdeleyebiliriz.

 

RDA Atomizer Nasıl Kullanılır?

Daha ilkin de belirttiğimiz şeklinde RDA kullanmak, oldukça büyük bir vakit ve gayret gerektirmemektedir. Yapılması ihtiyaç duyulan tek işlem, elektronik sigara likit sıvısını atomizer bobinine damlatmak ve fitilin likiti emerek hapsetmesini sağlamak. 

 

Buradan da anlaşılacağı suretiyle RDA atomizer parçasını kullanmak, yorucu yada zahmet gerektiren bir sürece haiz değildir. Öte taraftan bu işlemi sık sık tekrarlayacağınız için ara sıra bobini ve fitili yenilemeniz gerekeceğini de belirtmeden geçmeyelim.

 

Likit sıvısı ile alakalı bilmeniz ihtiyaç duyulan bütün bilgileri ise burada bulabilirsiniz.

 

RDA Atomizer Kullanmanın Avantajları Nelerdir?


 

Bazı elektronik sigara kullanıcıları clearomizer tercih ederken bazıları RTA, kimileri de RDA atomizer tercih etmektedir. Peki RDA atomizer kullanıcıların niçin bu atomizer çeşidini seçtiğini asla merak ettiniz mi?

 

E-sigara deneyimini birazcık daha kişiselleştirme, daha eğlenceli hale getirme, işin içerisine birazcık da yaratıcılık katma imkanı sunan RDA atomizer, öteki atomizer’ler ile elde edilmesi pek olası olmayan bir likit lezzeti sunar. Özellikle aromalı likit kullananlar için ülkü bir seçenek olan RDA atomizer ile likit sıvısının bütün aromasını hissedebilmek olası hale gelmektedir.

 

Bunun nedeni, tahmin edileceği suretiyle likit sıvısını fitile doğrudan ve dilediğiniz oranda damlatabilme özgürlüğünden kaynaklanmaktadır. Diğer taraftan RDA atomizer, nargile deneyimine benzer halde büyük buğu bulutları çıkarmak isteyenler için de harika bir tercih olacaktır.

 

Olabildiğince keyifli bir elektronik sigara deneyimi sunan RDA atomizer, kısaca yoğun bir buğu çıkışı ve saf bir likit lezzeti sunar. Bunlara ek olarak, likitin bitmesini beklemeden değişik bir likit lezzeti denemeniz de tekrar RDA ile olası hale gelmektedir. 

 

Bunun için de yalnızca mevcut fitili değiştirip öteki bir likiti fitile damlatmak ehil olacaktır. Ardından buğu zevkinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. RDA nelerdir, iyi mi kullanılır, avantajları nedir sorularını yanıtladıktan sonrasında muhtemel dezavantajlarına da değinmekte yarar var. 

 

RDA Atomizer Kullanmanın Dezavantajları Nelerdir?


 

RDA atomizer parçasını ele aldığımız içeriğimizde, yaklaşık bir elektronik sigara kullanıcısının karşılaşması olası dezavantajlı yönlerini da sıralamazsak olmazdı. Buna bakılırsa RDA atomizer kullanmanın ilk dezavantajı olarak iyi mi kullanılacağını öğrenmek icap ettiğini sıralayabiliriz.

 

Çünkü RDA atomizer’i tam olarak kullanabilmek için en önce bu atomizer türü ile alakalı birazcık malumat sahibi olmak gerekiyor. Aksi biçimde hatalı bir kullanım, fena bir elektronik sigara deneyimi yaşamanıza dahi yol açabilir. Neyse ki içeriğimizin bu noktasına kadar ulaştıktan sonra RDA atomizer ile alakalı genel bir malumat birikimine haiz olduğunuzu varsayabilmeniz olası.

 

Öte taraftan sık sık fitil değişiklik yapmak zorunda olmak da RDA atomizer’i öteki atomizer türlerine bakılırsa dezavantajlı kılan özelliklerden biri olabilir. Ancak bu aşamada e-sigaranızdan tam olarak ne şeklinde beklentileriniz olduğu da büyük bir ehemmiyet arz ediyor.