Elektronik sigara sigarayı bırakmak için üretilmiş bir üründür. Pek fazlaca Avrupa ülkesinde bu gaye ile kullanılmış olan elektronik ve buharlı bir cihazdır. Cihaz bulunduğunu bilhassa belirtmek icap eder ki sigara demek ziyanı akla getirmiş olduğunda ve elektronik sigara da ise bu zararların yer almamasından ötürü bu cümleyi kurmamak yanlış olacaktır. Ayrıca belirtmek icap eder ki elektronik sigara kullanması birtakım ülkelerde sigarayı bırakmak isteyenlere reçete gibi sunulabiliyor. Hekim tarafınca kontrollü bir biçimde ayarı yapılma olan likitler yardımıyla bireyler hem sigaradan uzaklaşmakta bununla birlikte sıhhatli hayatı bu biçimde devam ettirebilmektedir.


Sözü edilen en mühim olan mevzu e sigaranın miktarlarını iyi bir biçimde ayarlanması ve en sonucunda bırakılması ve nikotinsiz likitlere geçirilebilmesidir. E sigaranın bununla beraber mutlaka sigara kullanmak huy durumuna gelmemesi gereklidir. İlk etapta fazlaca zorlanmış olan kişiler bunu gerçekleştirmiş olsalar bile bu rakam gün arasında en çokca 3 taneyi geçmemesi icap eder.

 

Elektronik Sigara Formları Nedir?


Elektronik sigara forumlarında vakit geçirmeyen birisi için piyasada yer edinen fazlaca sayıda mod akıl karışıklığına sebebiyet verir. Tankınızı doldurma watt ayarınızı değiştirmeye yahut hava akımı ayarlama mevzusunda bir sorun varsa, hemen hemen ısı kontrolü şeklinde gelişmiş özelliklerin haiz bir mod kullanmadığınız anlamına gelir. Daha kuvvetli ve daha iyi bir görünüme haiz bir moda geçiş yapmak düşüncesinde iseniz oldukça fazla seçenek yüzünden kararsız kalabilirsiniz. Farklı olan modların kullanıcılara sunduğu özellikleri ve yararlarını ayrıntılı bir biçimde öğrendikten sonrasında kendinize müsait modu seçerek e-sigara tüketimine devam edebilirsiniz.


Elektronik Sigara Modu Nedir?


Mod kelimesi e sigara tasarımcılarının kendi elektronik sigaralarının modifiye etmeleri kararı ortaya çıkmış olan bir kelimedir. Mod üreticileri bu cihazların popülerliğinin arttığını gördükçe daha çok üretim meydana getirmeye başladılar. Bu sayede e sigara modları fazlaca daha süratli ve geniş biçimde yayılmış bulunuyor. Günümüz modları hem görünüş bununla birlikte haiz oldukları pek fazlaca hususiyet bakımından geniş bir ürün aralığına haizdir.


Neden Elektronik Sigara Modu Kullanılıyor


Günümüzde elektronik sigara modunun haiz olduğu gelişmiş özellikleri bilmemesine karşın ancak görünüşü ve boyutu dolayısıyla cihaza haiz olmak isteyen fazlaca sayıda kullanıcı mevcuttur. Modlarda sıklıkla fazlaca daha yüksek bir güç aralığı yer alır ve düşük rezistanslı atomizerler ile kullanılabilirler. Bu sayede fazlaca daha çok orandan buğu üretimi yapılır. Gelişmiş olan özellikler yardımıyla aygıt üstünde oldukça fazla kontrole haiz olabilirsiniz.


Örneğin birtakım modlar size coilin ne kadar müddette ısınacağını ayarlamanıza imkân tanır. Modlar sıklıkla yüksek batarya kapasitesinin haizdir ve sık sık şarj etme ihtiyaçı duymazsınız. Bununla birlikte batarya ömrü aleti kullandığınız güç payı ile de alakalıdır.


Elektronik Sigara Nedir Özellikleri Nelerdir?


Elektronik sigara düzgüsel sigaradan değişik bir biçimde kullanılan, günümüz teknolojisi ile ahenk arasında olan bir sigara bıraktırma aracı gibi tanımı yapılabilir. Duman hususi durumunun daha fazlaca olması aromalı likit özelliklerinin yer alması ve ekonomik olarak düzgüsel sigaradan daha müsait fiyatlar ile temin edilmesi nedeniyle de son zamanlarda oldukca fazlaca tercih ediliyor.


E-Sigaraların Özellikleri


Elektronik sigara modelleri birbirinden farklıdır. Sigara içmenin değişik bir alternatif çeşididir. Elektronik sigara kullanmak kullanıcılar için en az � daha emin şekildedir. Kalan %5 ise büyük seviyede uzun solukta araştırmaları eksikliğini temsil edebilir. E-sigaralar genel özellikleri ile kullanımları dolayısıyla da muhtelif şekillerde yer alabiliyor. En fazlaca kullanılan modelleri içinde taşıması daha rahat olarak görüldüğü için ince ve pilli modeller olabiliyor. Nikotin bağımlılık meydana getiren bir madde olarak belirlenmiştir. Ama e-sigara içerken vücudunuza almış olduğunuz nikotin ancak kahve yada çay içerisindeki kafe ile karşılaştırılacak orandadır.


Elektronik Sigara Kullanım Şekli Nasıldır?


Elektronik sigaranın kullanması fazlaca rahat ve konforludur. Kullanılan likitleri ve buharla birleşimi hemen sonra etken hale geçen ve her ortamda kullanabilme rahatlığı ile dikkat çeken bir üründür. Elektronik sigara kullanmaya başlayan bireyler ise bu sayede sigarayı bıraktıklarını ve ciğerlerinin temizlendiğini anlatım ediyorlar. Bu ifadelerde cihazın ne kadar müspet bir etkiye haiz bulunduğunu ortaya çıkarıyor.


Sigaranın aksine nikotinsiz likitler ile de kullanması yapılabilecek olan bu aygıt ile artık sigaradan siz de vazgeçmiş olacak ve e sigaraya devam ederek düzgüsel sigaraya elveda diyebileceksiniz. İlk kullanıma başlandığı vakit çocuklarınızın ve eşinizin yanına daha huzurlu durabilecek kimseden mutlaka herhangi bir hastalık durumu hissetmeyeceksiniz.


E-Sigarada Sahte Dolum Sıvıları Nasıl Anlaşılır?


E-sigara kullanması gerçekleştirirken sahtesi sıvılar ile e-sigara kullanmamanız için düzmece olan sıvılar ile alakalı detaylı bilgiye haiz olmanız yararınıza olacaktır. Fakat birtakım detaylara dikkat ederek düzmece olan dolum sıvısını anlamanız mümkündür. Sahte olan dolum sıvıları düz ve kalitesiz plastik kutular arasında yer alır. Satış yapılma olan şişe üst kısmında herhangi bir bandrol bulunduğunu rastlanmazsınız.


Ayrıca şişenin üstünde mg seviyesini göstermiş olan sayı da yer almaz. Kutu üstünde sıvının son kullanım zamanı de düzmece olan dolum sıvılarında yer almaz. Sahte dolum sıvılarında özgün olan kutularda bulunmuş olduğu şeklinde plastik kilit olmaz. Şişe üstünde plastik jelatinden emniyet şeridi de düzmece olan elektronik sigara dolum sıvılarında bulunmayan ayrıntıdır. Elektronik sigara tutarları modellerine bakılırsa farklılıkları vardır.