Premium likit, birçok elektronik sigara kullanıcısın cihazlarında kullandığı ultra kalitede ve içerikteki likit çeşididir. Elektronik sigara kullanması gittikçe hayatımızın bir parçası olmaktadır. Sektör hemen hemen fazlaca yeni bulunmasına karşın binlerce değişik elektronik sigara ve likit çeşidi bulunmaktadır.


E sigara endüstrisi geliştikçe birçok likit markası ortaya çıkmakta ve içerik seçeneği artmaktadır. Bu yazımızda sıkça karşılaştığımız Premium likit çeşitlerinin farkını, iyi mi üretildiğini, içeriklerini ve hangi cihazlarla ahenkli çalıştığını anlatacağız.


Premium Likit İçeriği Nedir?

Premium likit çeşitleri içinde standart olarak VG (Vegetable Glycerin), PG (Propylene Glycol), nikotin bulunmaktadır. Bu içerikler çoğu zaman likitinizin � - � içeriğini oluşturmaktadır. Bu içeriklerin birleşim oranları çoğu zaman birçok elektronik sigara likiti ile aynı orandadır.


Likitinizin geri kalanını ise aroma çeşitleri oluşturmaktadır. Aroma ise bir içeriği “Premium likit” icra eden en mühim bileşenlerden birisidir. E sigara endüstrisinde binlerce değişik aroma seçenekleri ve likit türleri bulunmaktadır. Premium likit çeşitleri ABD, Avrupa ve Çin benzer biçimde birçok ülkede üretilmekte ve her biri içeriğine bakılırsa değişik bir biçimde fiyatlandırılmaktadır.


Premium likit içindeki ana bileşenlerin VG ve PG bulunduğunu belirtmiştik. VG, bitkisel içerikten oluşmaktadır. PG ise yemek ve meşrubat sektöründe kullanılan bir bileşendir. Her iki içerik birleştirilir ve elektronik sigaranızdan almış olduğu ısıyla kolayca buharlaşır.


Buharlaşma sürecinde ise aroma ve nikotin karışımını hissedersiniz. Böylece, bireyler nikotin gereksinimlerini giderirken hem de leziz aromalar ile son aşama eğlenceli elektronik sigara deneyimi yaşarsınız.


Premium likit çeşitleri çoğu zaman Avrupa ve ABD’daki ülkelerde üretilmekte ve bu biçimde ülkemize ithal edilmektedir. Ülkemize ilişik Premium likit üretimi yoktur. Ancak kimi bireyler Premium likit tarifleri ile evde kendi e likit Premium çeşitlerini üretebilmektedir. Örneğin, Capella yada mix aroma çeşitleri kullanarak bireyler Premium likit tarifleri ile kendi evyap likitlerini oluşturabilmektedir.



 


Premium likit, birinci derslik kalitede içeriğe haiz elektronik sigara dolum sıvısıdır. Bu biçim içerikler, dünya markaları tarafınca üretilmektedir. Üretim süreçleri ise son aşama sıkı bir takip sürecinden geçmektedir. Premium likit markaları, her bir ürünü standart üretim sürecine doğal tutmaktadır.


Tüm mamüller ultra steril bir ortamda el değmeden üretilmektedir. Likit şişelerin yapısından etiketlemeye kadar her bir süreç yapınak ortamında gerçekleşmektedir. 


Bu biçim premium likit çeşitleri içerikleri devlet tarafınca test edilmektedir. Bu nedenle, kullanıcılar gönül rahatlığıyla pak ve kaliteli e likit tüketiyor olur. Ayrıca, hem üretim periyodunu aynı zamanda içeriğini denetleyen merkezlerce sertifikaya haiz içeriklerdir.


Bu sayede, Premium likit markaları ürünlerini, CE sertifikaları yardımıyla internasyonal satışlarını da gerçekleştirebilmektedir.


Premium Likit ve Klasik E Likit Çeşitleri Arasındaki Başlıca Farklar

Premium likit çeşitlerinde bulunan VG bitkisel bir içerik olduğundan insan sağlığına risk oluşturmamaktadır. Premium likit çeşitlerini klasik e likit türlerinden ayıran bir öteki hususiyet ise VG oranlarının devasa yükseklikte olmasıdır.


Likit içindeki VG payı yükseldikçe likitin buğu performansı artar. Böylece, elektronik sigaranızdan kuvvetli buğu bulutları elde edebilirsiniz.


Premium likit çeşitlerindeki bir öteki mühim element ise nikotindir. Likit çeşitlerindeki nikotin payı çoğu zaman 0mg, 3mg, 6mg ve 12mg şeklindedir. Bireyler, kendi nikotin seviyelerine müsait Premium likiti böylece fazlaca huzurlu bir biçimde bulabilmektedir.


Likit içinde kullanılan nikotin ise sıvı formdadır. Premium likit türleri nikotin ihtiva ettiği için kontrolü devlet tarafınca sıkıca yapılmaktadır. Nikotin, birinci derslik kalitededir. Bu sayede yüksek nikotin seviyelerinde dahi, Premium likit çeşitlerinde yumuşak içim elde edersiniz. Boğaz ağrısı yada tahrişi olmaz. 


Dünyaca meşhur Premium likit markaları, kendi aromalarını kendileri oluşturmaktadır. Kendi alan kişi profillerini göz önünde bulundurarak ürün kataloglarını oluşturmaktadır. Bu biçim markalar kendi aroma çizgilerini oluşturdukları için her bir likitleri eşsizdir ve başka markalarda benzer bir tat bulamayacağınız içeriklere sahiptir.


Dünya devi olarak bu biçim markalar en taze ve en leziz aromaları oluşturarak kendi likit çeşitlerini üretmektedir. Özenle hazırlanan e sigara likitleri eşi olmayan ve piyasada benzeri bulunmayan tatlara sahiptir.


Premium likit çeşitleri ile öne çıkan bir öteki hususiyet ise likitlerin muhafaza edildikleri şişelerdir. Markalar e likit çeşitlerini piyasaya sürerken likit şişelerinin yöntemlerinden yapı malzemelerine kadar birçok faktöre ehemmiyet göstermektedir.


Örneğin, en fazlaca tercih edilen Nasty Juice Premium likit çeşitleri eşi olmayan eşi olmayan bir görünüme sahiptir. Tüm Nasty Juice likit çeşitleri ihtiva ettiği aromalar ile ahenkli renklere ve tasarımlara sahiptir. Ayrıca, yapı malzemesi kaliteli ve güneş geçirmeyen yapısı yardımıyla likitleriniz daha uzun vakit tadını korur ve taze kalır.


Premium likit çeşitleri kaliteli ve leziz içeriklerine ayrıca değişik özellikleri ile kullanıcılarından tam puan almaktadır. Likit içindeki bütün bileşenlerin benzeşik olarak karışması fazlaca önemlidir. Bu biçim markalar çoğu zaman 8 – 12 saat kadar likitlerine “sıcak banyo” yaptırarak bu periyodu hızlandırarak 0 benzeşik içerikler üretmektedir. Böylece, bütün bileşenler tamamen karışarak netice olarak enfes ve içimi eğlenceli Premium likit çeşitleri ortaya çıkmaktadır.


Premium Likit çeşitleri Hangi Elektronik Sigara Modelleri İle Yüksek Performansta Çalışmaktadır?



Premium likit çeşitlerindeki VG/PG payı çoğu zaman 70/30 yada 80/20 şeklindedir. VG kıymeti çoğu zaman yüksek orandadır. Likit içindeki VG payı arttıkça buğu performansı artar ve e sigaranızdan kuvvetli buharlar elde edebilirsiniz. 


Premium likit türleri ciğer çekime uygundur. Genellikle ahenkli oldukları e sigara modelleri ise sub-ohm cihazlardır. Yani, tank ve atomizer benzer biçimde parçaları bulunan elektronik sigara modelleri ile yüksek performansta çalışırlar. Hem kalem tip elektronik sigara çeşitleri aynı zamanda daha ileri e sigara modelleri ile ahenkli çalışırlar. Cihazınızın watt kıymetini arttırdıkça buğu performansı artacaktır.


Son yıllarda ise pod mod elektronik sigara modellerinin kullanması artmaktadır. Pod mod cihazlar, çoğu zaman daha portatif ve değişik dizaynlara sahiptir. İçim şekli olarak ise MTL içim modeline sahiptir.


Pod mod e sigara modelleri, MTL/Sigara içim performansına sahiptir. Bu model cihazlar sigarayı yansılamak eden içim performansına sahiptir. Buhar çıkışı yaklaşık düzeydedir; sadece kuvvetli boğaz vuruma sahiptir.


Premium likit çeşitleri pod mod modeller ile ahenkli çalışmaz. Ancak, One Hit Wonder yada Cuttwood Premium likit markaları benzer biçimde firmalar, yeni katalog oluşturarak pod mod e sigara kullanıcıları için salt likit üretimine başlamıştır.


Çok beğenerek tükettiğimiz içeriklerin yeni versiyonlarında salt likitlere de yer vererek değişik içim tatlarını deneyimleme şansımız oluşmaktadır.


Sonuç olarak Premium Likit Çeşitleri

Premium likit markaları çoğu zaman Avrupa yada ABD kıtalarında üretilmekte ve birçok ülkeye ithal edilmektedir. Tüm içerikler en yüksek kaliteden oluşmaktadır. Böylece, bireyler son aşama soft ve smooth bir içim deneyimi yaşamaktadır.


Markalar, en taze ve leziz aromaları değişik oranlarda deneyimleyerek likitlerin en iyi formunu oluşturmaktadır. Markalar likitlerine hususi demleme sürecinden geçirerek müşterilerine ulaştırmaktadır.


Buharistan olarak her bir Premium likit fiyat ve hususi tat olarak kullanıcılarımıza güvenli alışveriş sunmaktayız. Ayrıca, bireyler evde kendi likitlerini yapmak isterlerse, Premium likit tariflerine bakılırsa kendi elektronik sigara likitlerini yaparak benzer tatlara ulaşabilmektedir.


Sitemizde, dünya devi birçok ultra Premium likit markası birçok aroma ve nikotin seçeneği ile bulunmaktadır.