Pod Mod Elektronik Sigaraların Dezavantajları Nelerdir?

Mod sigaralardan daha hafif, kullanışlı ve hesaplı olmalarına karşın, normal olarak bu cihazların da kendilerine özgü dezavantajları da yok değil. İşte pod mod cihazların haiz olduğu dezavantajlar;


Batarya: Bu sınıftaki pek fazlaca elektronik sigara son aşama minik olduğu için, büyük ve kapasiteli bataryalardan laf edilemez. Pod Mod cihazlar yaklaşık 200 mAh’ lık batarya kapasitesine sahiptirler ki bu seviye, vape – pen olarak da malum cihazlardan dahi düşüktür.


Yoğun Buhar: Pod Mod elektronik sigara modelleri sizlere yoğun buğu sağlamazlar. Eğer yoğun buğu istek eden biriyseniz, mod elektronik sigara modellerine bakmanız daha doğru olacaktır.


E-Likit Kısıtlaması: Pod Mod elektronik sigara modelleri VG payı yüksek, yoğun buğu veren e-likit içeriklerini çoğu zaman kullanmazlar. Bunun sebebi pod mod e-sigara cihazlarının kısıtlı likit kapasiteleridir. Bu nedenle bu tipteki e-sigaralarla çoğu zaman PG payı yüksek, Nic Salt içeren e-likit içerikleri sık sık kullanılır. Peki neden pod cihazlarda PG payı yüksek ve nic salt içeren elektronik sigara likitleri tercih edilmektedir?


Elektronik sigara kullanıcıları cihazları reel bir sigara yada tütün ürününün hissini vermeleri için tercih ederler. Bu yüzden kısıtlı bir likit tankı bulunan pod mod cihazlarda sigara hissini verecek, faal boğaz vurumu sağlayacak e-likit içerikleri tercih edilir. Yoğun buğu veren, VG payı yüksek premium e-likit içerikleri ise sıklıkla mod elektronik sigaralar için tercih edilirler.