Nargile İçim E-Sigara, Coil Ve Atomizerler

nargile içim e-sigara coil atomizerNargile içim için yoğun nikotinli yada salt nic içeren e-likit içeriklerine ihtiyacınız yok. Genellikle Vaporesso Swag Kit, SMOK Alien 220 Watt, Vaporesso Revenger benzer biçimde aslına bakarsan e-sigara kullananlar içinde popüler olmuş e-sigara kitleri ve standart bir atomizer ile yoğun buharlı bir nargile içimi elde edebilirsiniz. Buna ayrıca nargile içim yada nargile içimi için kullanılan atomizerler çoğu zaman RBA olarak bilinirler. Bu atomizer kategorisinde şayet dilerseniz coil (bobin) sarımını kendiniz de yapabilirsiniz. Elbette aynısı sigara içim için de geçerli. Ancak çoğu zaman nargile içim için RBA atomizerler oldukca daha çok tercih ediliyor. Buradan hareketle nargile içim için RBA atomizere haiz olmanız gerektiği de söylenebilir.


Eğer nargile içim deneyimi yaşamak istiyorsanız tercih edeceğiniz e-likit içeriklerine de itina göstermeniz gerekiyor. Piyasada “premium e-likit” olarak da malum ve gerek aroma çeşitliliği gerekse VG (vejeteryan gliserol) payı daha yüksek olan bu e-likit kategorisi, nargile içim için tercih edebileceğiniz e-likitler içinde gelir. Premium e-likit için ise sitemizde de bulabileceğiniz Dinner Lady, Ruthless, Western Premium, Bomb Sauce benzer biçimde ürünleri tercih edebilirsiniz.


Nargile İçim Avantajları

Nargile içim daha oldukca keyifli bir e-sigara kullanma tekniğidir. Yoğun buharla muhtelif alıştırmalar yaparak kendi minik e-sigara gösterinizi yapabilirsiniz. Buna ayrıca nargile içim için kullanılan e-likit içeriklerinde çoğu zaman boğaz vurumu sigara içim metodundaki benzer biçimde oldukca sert olmaz. Yani nargile içim size geleneksel bir sigaradan daha oldukca nargile deneyimi sunar. Peki nargile içim avantajları bununla mı sınırlı?


Nargile içim için kullanılan e-sigara modelleri masraflı büyük ve hantal cihazlar olsalar da bu cihazlar düşük nikotin kıymetli premium e-likit içerikleri için idealdirler. Üstelik RBA olarak da malum tekrar yapılandırılabilir coil ve atomizer modelleri çoğu zaman nargile içim kullanılan mod cihazlarla birlikte kullanılırlar. Bu da muji pamuk ve sarım teli ile kendi bobinlerinizi sarabilmeniz anlamına geliyor. Yani nargile içiminin kendi sarımınızı gerçekleştirmenin yolunu açtığını da söyleyebiliriz. Nargile içim, sigara içim e-likit içeriklerine oranla dişlerinize daha azca zarar verir. Her ne kadar e-sigaraların dişler üstünde büyük zararlarından laf edilemese de buharı doğrudan olarak ciğerlerinize çektiğiniz için çekim sürecinden dişleriniz etkilenmez.


Sigara İçim Ve Nargile İçim Arasındaki Farklar

Sigara içim daha oldukca sigarayı yeni bırakmış e-sigara kullanıcılarına tavsiye edilen ve işlevselliği ön planda tutan daha yoğun aroma ve nikotin elde eden bir içim tekniğidir. Bu içim tekniğinin günlük yaşam için daha ülkü bulunduğunu daha faal boğaz vurumu (sigaranın genzinizde meydana getirmiş olduğu his) sağladığını söyleyebiliriz. Sigara içim için durağan bataryalı, hafifçe ve minik cihazları tercih edebilir, VG payı devasa yükseklikte olmayan e-likitlerle sigara deneyimi elde edebilirsiniz. Sigara içim vücudunuza daha yüksek miktarda nikotin girmesini sağlar ve daha yoğun bir aromaya sahiptir. Ancak sigara içim e-sigara kullanımında buharın ilkin ağza sonrasında ciğere gittiğini unutmayın. Yine de halka aleni alanlarda ve kapalı alanlarda sigara içimi daha avantajlıdır denebilir.


Nargile içimi ise daha oldukca size yumuşak bir boğaz vurumu sağlar. Çok zararı olan olmasa da insan sağlığı üstünde olumsuz etkilerinden laf edilen nikotine oldukca ihtiyacınız yoksa, aroma çeşitliliği ve yoğun buğu istek ediyorsanız nargile içim tercih edebilirsiniz. Ancak bilhassa vasıta kullanırken yada kapalı alanlarda nargile içim şeklinden uzak durmanızı öneririz. Bu avantajlarına ayrıca nargile içim kendi coil sarımınızı yapmanıza da imkan sağlar ve genzi tahriş etmeyen bir boğaz vurumu sunar.


Sigara içim – nargile içim arasındaki farklar konusunu değerlendirerek daha eğlenceli bir e-sigara deneyimi yaşamanız dileğiyle…