Hangi E-Sigara Markası Daha Kaliteli?

Bunu söylemek güç. Hemen her e-sigara kullanıcısının değişik tercih ve beklentileri var. Ancak laf mevzusu Vaporesso Ve SMOK olduğunda Vaporesso’nun daha kaliteli bulunduğunu rahatça söyleyebiliriz. Gerek araç-gereç kalitesi, gerek müsait tutarları ve gerekse cihazın elegant tasarımı, Vaporesso’nun SMOK’un haksız üstünlüğünü bertaraf ediyor. Eğer yolunuz elekteronik sigara tamiri meydana getiren bir tamirciye düşerse, hangi e-sigara modelinin daha çok getirildiğini sorun. Bunun cevabında SMOK yanıtını alacaksınız. Özellikle şirketin ürettiği e-sigara modellerinde kullandığı 0.96 İnçlik ekran, likit sızıntısı cevabında onarım edilemeyecek halde bozuluyor. Ancak SMOK’un kusurları bununla da  sınırı olan değil.


Eğer elinize bilhassa SMOK Alien 220 mod beden geçerse, aygıt gövdesinin alt kısmından pil yuvasına bir göz gezdirmeyi deneyin. Karşınızda son aşama kalitesiz ve üstünkörü tasarlanmış bir şarjlı pil yuvası göreceksiniz. Gerçi SMOK, pil yuvası mevzusundaki bu hatasını ürettiği daha üst modellerde düzeltti sadece şu an için bilhassa SMOK Alien ve SMOK AL85 için fazlaca kaliteli – başarıya ulaşmış e-sigara modelleri denemez.


Kim daha düşük kaliteli ve devamlı deformasyona uğramış riski taşıyan bir e-sigara modeli için daha çok ödemek istesin? Üstelik e-sigara benzer biçimde kırılgan mamüllerin bozulmaları ondan sonra onarım edilmeleri de son aşama güç. Çünkü öteki bütün elektronik sigara marka ve modellerinde olduğu benzer biçimde bu markalar da Çin Menşeili ve çoğu zaman yasadışı yollardan ülkemize sokuluyorlar. Sözün kısası; şayet markaya aldanmayacak kadar uyanık bir e-sigara kullanıcısıysanız ve popülerlik sizin için nitelik ve sağlamlıktan sonrasında geliyorsa gönülş rahatlığı ile Vaporesso Modellerini tercih edebilirsiniz.


Bu arada SMOK’un da birtakım artıları da yok değil. Her ne kadar birazcık pahalı ve işlevsiz benzer biçimde görünse de SMOK Markalı bir cihazın kutusundan çıkan aparatlar da kullanıcısını doyum ediyor. Üstelik SMOK’un TFV8 ve TFV12 benzer biçimde bobin altyapılarının piyasada çığır açtığını ve herkesçe takdir topladığını da söyleyebiliriz. SMOK’un bu ilginç popülerliği bilhassa atomizer yada yedek parça mevzusunda SMOK’un daha önde olmasını sağlıyor. Yani cihazın atomizerini, coil yada yedek tank camını tedarikçilerden satın almanız nispeten daha kolay.


İki markayı karşılaştırdığımız bu içeriğimiz normal olarak bizim kendi şahsi deneyimlerimizden ve muhtelif blog ve forumlardan derlediğimiz bilgiler ışığında oluşturuldu. Sizler tekrar de SMOK kullanmaya devam edebilirsiniz. Vaporesso’dan vazgeçemiyor olup her iki markanın da işe yaramaz bulunduğunu da düşünüyor olabilirsiniz. Burada iş birazcık da size düşüyor. Yorum bölümüne hangi e-sigara modelini kullandığınızı ve şahsi deneyimlerinizi paylaşarak hem bizlere bununla birlikte öteki kullancılara destek olabilirsiniz.