Geleneksel sigara tüketiminin yerini az az elektronik sigaraların almış olduğu günümüzde, pek oldukca öğrenci ve ihtiyaca yönelik e-sigara çeşitleri ve bununla beraber de likitler geliştiriliyor. Gerek nitelik gerek performans açısından muayyen ayırıcı özelliklere haiz olabilen bu ürünler, sizler için en iyi likit çeşitleri içinde yer alabilmek adına kıyasıya bir savaşım sergiliyor diyebiliriz.

 

Elektronik sigara kullanımında en büyük motivasyonların başlangıcında devamlı olarak yenileri ortaya çıkan varlıklı aromalar ve bu aromalar yardımıyla ağzımızda kalan eğlenceli bir tat diyebiliriz. Geleneksel sigaraların bu özelliklerden mahrum olması, kullananların eğilimini elektroniğe doğru yönlendiren mühim unsurların başlangıcında gelmektedir.

 

Hal bu şekilde olunca elbet ki elektronik sigara firmaları da kaliteli ve güvenilir cihazlar üretmenin yanı sıra, potansiyel müşterilerinin likit mevzusundaki memnuniyetini de kazanmak adına en iyi likit ürünlerini piyasaya sürmek mevzusunda gayret sarf ediyor.

 

Elektronik sigara sektörünün biri olan firmalarından olan E-buhar olarak bugünkü içeriğimizde, elektronik sigaraların en önemli parçalarından önde gelen likit ile ilgili, en iyi likit türleri hangileridir sorusunun yanıtlarını arayacağız.

Elektronik Sigaranın Vazgeçilmezi: En İyi Likit Çeşitleri

Elektronik sigara dendiğinde akla ilk gelen parçalardan önde gelen likit maddesinin özelliklerine özetlemek gerekirse değindik. Şimdi ise akıllardaki o suali cevaplamanın tam zamanı: En iyi likit çeşitleri nelerdir? 

 

Bu probleminin tek bir cevabı olmadığını yahut başka bir deyişle en iyi likiti belirleyecek unsurların kullanıcı tercihleri tekelinde ortaya çıktığını belirtmemiz fazlaca önemlidir. Ancak bu faktörün yanı sıra, piyasada köklü bir geçmişe ve güvenli bir imaja haiz bulunduğunu bildiğiniz firmalardan yapacağınız alışverişler, uzun solukta hem esenlik aynı zamanda sevinç açısından sizin için bir artı olacaktır.

 

Göz ardı edilmemesi ihtiyaç duyulan bu detaya da değindiğimize gore artık en iyi likit çeşitleri mevzusundaki sual işaretlerinizi giderebiliriz. İşte E-buhar kalitesi yardımıyla güvenle tercih edebileceğiniz e-sigara likit önerileri...

Monster Halloween Likit

Monster markasına ilişik Halloween Likit seçeneğinde ön plana çıkan lezzetler bisküvi ve çilek reçeli aromalarıdır. Hafif ve eğlenceli bir içim isteyenler için ülkü olacağını düşündüğümüz bu ürünün 0 ile 12 mg içinde değişen nikotin payı seçenekleri mevcuttur.

Two Juice - Cool Ice Tea

2wo Juice markası tarafınca üretilen Cool Ice Tea, yaban mersini ve taze limon aramalarının limonlu soğuk çay ile bir araya getirilmesiyle ortaya çıktı. Egzotik ve mayhoş tatların tam da size gore bulunduğunu düşünüyorsanız bu likit çeşidini kesinlikle denemenizi öneririz.

Sapphire Premium - Atomic Melon

E-buhar kalitesiyle buluşarak satışa sunulmuş olduğu günden beri çoğunlukla tercih edilen bir şirket olan Sapphire Premium markasının sevilen ürünü Atomic Melon da listemizde yer verdiğimiz likitlerden bir tanesi. Kavunun enfes kokusu ve eğlenceli aroması birleşerek elektronik sigara deneyiminizi oldukca daha leziz kılmak mevzusunda fazlaca iddialı.

Vampire X Heisenberg

Çilek, karadut ve böğürtlen benzer biçimde meyvelerin yanına bir de mentol ferahlığı katıldığında gün boyu eğlenceli bir içim vadecek olan Vampire X Heisenberg'in aroma zenginliği karşı konulamayacak cinsten. Karışık meyve lezzetlerinden vazgeçemiyorsanız bu ürünü kesinlikle öneri ediyoruz.

King's Dew - Peach Raspberry Smoothie

King’s Dew tarafınca hazırlanmış olan başka bir meyve şöleniyle daha karşınızdayız. Peach Raspberry Smoothie ile şeftali ve ahududunun ağzınızda bırakacağı tadın elektronik sigara deneyiminize başka bir ebat kazandıracağını şimdiden söyleyebiliriz. Böylesine ahenkli bir ikiliyi denemeden geçmeyin deriz.

Nasty Juice - Ballin Passion Killa

Nasty Juice markasının tropikal yüzü olan Ballin Passion Killa, ananas, hindistan cevizi ve kivi benzer biçimde pek oldukca egzotik lezzetin harmanlanmasıyla ortaya çıktı. Değişik lezzetlere açıksanız ve değişik seçeneklere yer vermekten keyif alıyorsanız, bu tropikal şöleni listenize eklemenizde fayda var.

Mr. JUUL - Cucumber

Salt likit türleri arasından seçtiğimiz Mr. Juul markasına ilişik Cucumber ise salatalık ve taze nane aromalarının sevilen uyumuyla kalbinizi fethedecek bir içim deneyimi sunuyor. Elektronik sigara likitinizin aromasında ferahlığa ehemmiyet veriyorsanız Cucumber likit çeşidi damak zevkiniz için ülkü.

One Hit Wonder - Island Man Iced Salt

One Hit Wonder’in sevilen lezzetlerinden olan bu likit seçeneğinde tropikal lezzetler buz ferahlığı ile buluşuyor. Hem aromatik bir tat aynı zamanda ferah bir içim tercihleriniz arasındaysa, Island Man Iced Salt’ı keyifle kullanabilirsiniz.

Turtles Salt - Leonardo

Peki ya elektronik sigara keyfinizi çocukluğumuzun kahramanları olan Ninja Kaplumbağalar eğlencesi ile birleştirmeyi önersek iyi mi olur? Bizce mükemmel olur. Leonardo'nun içinde bulunan krem vanilya, dondurma, vanilin ve pasta kreması benzer biçimde tatlarla alışılmışın haricinde bir lezzet yolculuğu imkanı sunan bu likit seçeneğine siz de hayır diyemeyeceksiniz.

Kendin Yap - Fumetti Nbase

Tüm bu seçeneklere ek olarak, sevdiğiniz tatları kendi keyfinize gore bir araya getirmeyi düşünüyorsanız Fumetti Nbase’in kullanıcıları için elde etmiş olduğu kendin yap fırsatını da değerlendirebilirsiniz. Böylelikle alışkanlıklarınıza en müsait likiti oluşturarak en iyi elektronik sigara performansını da deneyim etmiş olursunuz.

 

En iyi likit çeşitleri mevzusunda biri olan markaların sevilen ürünlerini sizler için sıraladık. Elektronik sigaraya dair merak ettiğiniz bütün soruların cevabına e-sigara kullanımına dair yararlı bilgilerin yer almış olduğu blog sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.