Elektronik sigara çeşitleri genel hatlarıyla ikiye ayrılmaktadır. Bazı modeller doğrudan olarak parlak zeka çip ile iş yapmaktadır ve herhangi bir fazladan pile gereksinim duyulmaz. Ancak çoğu zaman yapısal olarak daha büyük olan ve tank modeller olarak da geçen elektronik sigara çeşitlerinde pil kullanılmaktadır. Elektronik sigara pili için kullanılan bir öteki isimse 18650 pil benzer biçimde geçmektedir.


Elektronik sigara pillerinin ana özellikleri ise oldukca kuvvetli olmaları ve yeniden yeniden şarj edilebilmeleridir. Birçok dev elektronik markaları bununla beraber 18650 mAh pil üretimini sağlamaktadır. Bu yazımızda elektronik sigara pili nerede satılır, satın alırken nelere dikkat etmek lazım benzer biçimde dört gözle beklenen soruları yanıtlayacağız.


Elektronik Sigara Pili Satışı

Sony, Samsung ve Westinghouse benzer biçimde malum markaların bununla beraber elektronik sigara pili satışları da mevcuttur. Ancak alışveriş mağazalarında yada ana bayilerinde bu ürünleri devletimizde bulmak oldukca zordur. Ancak kent merkezlerinde yada birtakım elektronik parça satan mağazalarda bazen e sigara pili satılmaktadır.


18650 pil elektronik sigara pili olarak geçmiş olmasına karşın birçok kullanım alanı mevcuttur. El fenerleri, notebook bataryaları ve değişik elektronik cihazlarda da kullanılmaktadır. Bu nedenle, 18650 pil olarak aratmanızda yarar olacaktır.


Elektronik sigara pilleri kendi içinde de hem marka ve nitelik olarak bununla beraber mAh gücü olarak farklılık göstermektedir. Genellikle e sigara kullanıcıları Sony, Westinghouse, Samsung ve Panasonic 18650 pil markaları tercih etmektedir. Bu markalar hem güç iletimi mevzusunda başarısı kanıtlanmış bununla beraber batarya şarj süresi diğerlerine bakılırsa daha uzun dayanmaktadır.


Aynı halde, bu pil grupları mAh değerleri olarak kendi içlerinde farklılık gösterebilmektedir. MAh kıymeti yükseldikçe pilin performansı aynı halde artmaktadır. Bu pil grubu Li-on pil benzer biçimde teknik tabire sahiptir. Lithium ham maddesi olup uzun seneler süresince şarj ederek kullanabileceğiniz ekonomik bir üründür.


Elektronik sigaranız hangi marka olursa olsun şayet harici pil ile çalışıyorsa 18650 pil grupları ile ahenkli halde iş yapmaktadır. Bu sayede cihazınıza ilişkin pili online bir halde de kolayca bulabilirsiniz. Sitemizde birçok markaya ilişkin ve değişik mAh değerlerine haiz özgün elektronik sigara pili satışlarımız mevcuttur. Direkt olarak ana sayfadan “Yedek Parça” kategorisine tıklayıp ve daha sonra “Piller” kategorisini seçerek cihazınız ile ahenkli değişik markalarda ve değişik fiyatlardaki e sigara pillerini inceleyebilirsiniz. 



Sitemizden elektronik sigara alışverişi yaparken cihazınızın harici pil ile çalışıp çalışmadığını açıklamalar kısmından yada canlı chatimize danışarak sorabilirsiniz. Daha hemen sonra arzu ettiğiniz marka 18650 pilinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Buharistan ailesi olarak bütün ürünlerimizde 0 orijinallik garantisi sunmaktayız. Pillerimizin ön yüzünde seri numaraları mevcuttur. Orijinal olmayan elektronik sigara pilleri zaman içinde performansı düşeceği benzer biçimde cihazınızı da bozma ihtimali oldukca yüksektir.


Sitemizden vermiş olduğunuz elektronik sigara pili siparişinizi 4 değişik ödeme yöntemi ile satın alabilirsiniz. Havale, bitcoin, kapıda kredi kartı ve kapıda nakit ödeme seçeneklerimiz mevcuttur. Ürün alımı esnasında yada daha hemen sonra kullanması ile alakalı merak ettiklerinizi ise canlı chatimize danışarak öğrenebilirsiniz.


Ek olarak, pillerinizi cihazınıza takarak cihazın şarj kablosu ile şarj edebileceğiniz benzer biçimde elektronik sigara pil şarj cihazı alarak da şarj edebilirsiniz. Elektronik sigara pil şarj cihazı içinse Nitecore markası çoğu zaman bu endüstride başlıca tercih edilen markalar arasındadır. Sonuç olarak bu yazımızda, “Elektronik Sigara Pili Nerede Satılır” sorusunu yanıtladık. Belirttiğimiz benzer biçimde birtakım elektronik aygıt satan bayilerde de bulunabileceği benzer biçimde online alışveriş ile de iki iş günü içinde adresinize teslim halde internet sitemizden 0 özgün pil siparişi verebilirsiniz.