Elektronik sigara birçok uzman ve bireye nazaran günümüzün yeni sigara modelidir. Sigaraya bağımlılığımızın temel nedeninin nikotin maddesinden kaynaklandığı ispatlanmıştır. Ancak sigara içinde yüzlerce değişik zararı dokunan kimyasal da mevcuttur. Elektronik sigara likiti içinde ise bu biçim maddelere rastlanmaz. E likit yada salt likit amacı doğrudan olarak ferdin nikotin ihtiyacını karşılamak ve hem de bu zararı dokunan maddeleri solumasını engellemektedir. Bu sebepten dolayı, günümüzde elektronik sigara ve e sigara kullanması gittikçe artmaktadır. Bu yazımızda ise içinde ne olduğu emin ve kaliteli elektronik sigara likiti nerede satılır sorusunu cevaplayacağız.


Elektronik Sigara Likiti Nereden Satın Alabilirim?

Eğer kaliteli bir çekim yaşamak istiyorsanız doğru elektronik sigara likiti seçmeniz çok önemlidir. Ülkemizde elektronik sigara yada likit satışı hemen hemen legal olmadığı için mağaza yada bayiilerden bu biçim mamüller bulmak pek olası değildir. Avrupa yada Amerika’da ise marketler, bayiler ve hatta benzinliklerde dahi elektronik sigara likiti bulmanız mümkündür.

Ülkemizde meydana gelen bu sebeplerden dolayı içinde ne olduğu pak ve kaliteli e likit bulmak çok zordur.


Genellikle elektronik sigara likit türleri vatanımızda bireyler tarafınca yapılmaktadır; bir başka söylemle merdiven altı üretim yapılmaktadır. Bu biçim likitlerin içinde ne olduğu bilinmediği şeklinde üretimin gerçekleştiği ortam ise steril olmadığı için kullananların aklında sual işareti bırakmaktadır. Merdiven altı üretimi olan elektronik sigara likit türleri ise cihazlarımıza zarar verebilir ve hatta bizlerin sağlığını tehdit edebilir.


Bulunduğunuz şehrin merkezinde kimi vakit birtakım elektronik aygıt satışı meydana getiren bölgeler bazen e sigara yada elektronik sigara likiti de satabilmektedirler. Ancak bu biçim yerlerden elektronik sigara likiti müşteri bireyler likitin orijinalliği hakkındaki güvenli olamıyorlar. Orijinal olmayan elektronik sigara likit türleri ise sağlığı tehdit edebileceği şeklinde cihazlarımıza da geri dönüşü olmayan hasarlar verebilir. Bu nedenle, vatanımızda hemen hemen elektronik sigara yada e sigara likit satışı yoktur.

Güvenilir Bir Şekilde Elektronik Sigara Likiti Nerden Satın Alabilirim?

Ülkemizde elektronik sigara, e likit ve yedek parçaların satışı çoğu zaman online gerçekleşmektedir. Bir öteki seçenek ise bireyler yurtdışı seyahatlerinden dönerken kendileri ile beraber getirebilmektedir. Ancak tekrar de daha ondan sonra gereken likit alışverişini yeniden online mağazalardan yapmaktadır.


Sitemizde ise en yeni mamüller ve likit seçenekleri bulunmaktadır. Gerek alan kişi temsilcimiz vesilesiyle gerekse canlı chat ile aklınıza takılan bütün soruları bize iletebilirsiniz.

Buharistan olarak bütün ürünlerimiz için 0 orijinallik garantisi vermekteyiz. Juul, Vaporesso ve Smok şeklinde dünya markalarına ilişkin birçok aygıt sitemizde mevcuttur. Tüm mamüller sizlere jelatini açılmamış ve korunaklı biçimde gönderilir. Aynı biçimde One Hit Wonder, Cutwood şeklinde premium elektronik sigara likiti türleri de sitemizde birçok aroma ve nikotin seçeneği ile mevcuttur.


Tüm likit çeşitlerimiz özgün olup yurt dışından ithal edilmektedir. Nasty Juice şeklinde markaların ise şişe yada kutularında orijinallik kodu bulunmaktadır. Bu kodu kazıyarak ve markanın ana internet sitesine girerek orijinalliğini sorgulayabilirsiniz.


Eğer pod mod elektronik sigara kullanıyorsanız salt likit çeşitleri de vatanımızda gittikçe yaygınlaşmaktadır. En leziz ve kaliteli salt likit türlerine internet sitemizden tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Buharistan olarak bütün premium elektronik sigara likiti türleri ve e sigara modelleri sitemizde mevcuttur. Satın alma esnasında yada daha ondan sonra aklınıza takılan sorular içinse canlı chatimiz sizlere hizmet vermektedir. Hem cihazlarda bununla birlikte e likitlerde bulunan kod ile orijinallik sorgusunu yapabilir yada rahatça kullanabilirsiniz. Dilerseniz havale isterseniz kapıda nakit/kredi kartı ile emin alışveriş yapabilirsiniz.