Sigara içindeki kimyasal maddeler insanlarda birçok hastalığa sebebiyet veriyor. Özellikle nikotin içildikten sonrasında beyne ulaşır ve sinir sistemini etkiler. Etkisi ancak beyinle kalmaz hem de damar tıkanıklık rahatsızlıklarına ve kalp atım hızına da tesir eder. Bu konum teneffüs yolu hastalıklarını ve soluk darlığını da bununla beraber getirir. Sigaranın verdiği zararlar saymakla bitmez. Bu nedenle sigara içenlerin biran ilkin bu fena alışkanlığı bırakması gerekiyor.Gelişen teknoloji bu duruma alternatif çözüm önerileri getirmiştir. En güzel örneği ise elektronik sigara denilen hususi tasarımlı ürünlerdir. Bu ürün yardımıyla en tiryaki kişiler bile kısa müddette sigarayı bırakabiliyor. Birçok yerden temini olası olan bu aygıt için doğru seçimlerde bulunmak gerekir.

Elektronik Sigara İyi Bir Çözüm Mü?


Son zamanlarda büyük alaka kabul eden elektronik sigaralar insanoğlu tarafınca tanınmaya ve kullanılmaya başlaması ile müspet dönüşler almıştır. Çünkü bu teknolojik üründen duman yerine buğu çıkıyor. Çıkan buğu içinde herhangi bir negatif etkiye rastlanmamıştır. Ayrıca üretilen elektronik cihazlar meydana getirilen araştırmalara nazaran kişilerin sağlığını düzgüsel kullanılan sigaralardan daha iyi koruyor.Elektronik sigaralar sigarayı bırakmak isteyen tiryakiler için oldukca etken bir çözümdür. Asıl mühim olan doğru e sigara tarzı yapmak olacaktır. Çünkü bu sigaranın çeşitleri modelleri bulunuyor. Üretilen her ürünün kendine hususi kullanım nitelikleri bulunuyor. Yerinde bir kararla kısa müddette düzgüsel sigaradan kurtulmak mümkündür.

Elektronik Sigaralarda Karşılaşılan Problemler

Elektronik sigaralar kullanışlı ve etken mamüller olduğu benzer biçimde kimi vakit meydana getirilen yanlış yanlışlar kararı bu cihazlarda da istenmeyen sorunlarla karşılaşılabilir. Yaşanan sorunları şöyleki sıralarsak; elektronik sigaralarda en fazlaca yaşanmış olan sıkıntı sızdırmasıdır. Bu durumun birkaç nedeni olabilir. Atomizerin yeterince sıkıştırılmamış olması yada çatlaması sızdırmaya niçin olabilir. Elektronik sigaradan kimi vakit yanık kokusu ve sert bir tat da alınabilir.Bu sıkıntı ise iç atomizerle alakalı olabilir. Sert tat alımında ise nikotin payı düşük likit kullanmak bu problemi ortadan kaldıracaktır. PG (aroma hissi) ve VG (buğu) bu maddelerin oranları da şiddeti etkiler. Damak tadına müsait aromalarla istenilen likit kullanılabilir. Elektronik sigaralarda kimi vakit likit sıçratması yaşanabilir. Bu durumun iki sebebi bulunur. Birincisi yanlış likit tarzı ikincisi ise coildeki pamuğun fazla likit sıçratması olabilir. Elektronik sigara kullanacakların bu yapının bütün parçalarını ve görevlerini iyi bilmesi gerekir.Ayrıca elektronik sigaralar sökülebilir özelliğe haiz olduklarından ötürü temizlik ve bakımı fazlaca önemlidir. İşlevini yitiren elektronik sigaraların yedek parça ürünlerini kolayca temin edeceğiniz mağazalar ve web siteleri de mevcuttur.

Podmod Elektronik Sigara Özellikleri

Pod mod elektronik sigaralar yapıları ve tasarımları ile öteki elektronik sigaralardan ayrılırlar. Yenilikçi bir teknoloji ile hazırlanan pod mod elektronik sigaralar kullanıcılarında memnun edici tesir yaratıyor. Pod mod dolum meydana getirilen tanklar yerine kullanılan likit ölçüsünün belli bir vakit aralığına kadar kullanılmasını sağlar. Bu cihazlar içinde pod sistemi tercih edilir. Oldukça şık tasarımları bulunan bu cihazların görüntüsü yapısı itibari ile öteki e sigaralardan farklıdır.Çünkü içinde doldurulabilir likit tankı onu öteki sigaralardan değişik kılıyor. Bu aygıt yapısı ve içinde ne olduğu bakımından tütünü bir türlü bırakamayan kişiler için oldukca elverişlidir. Çünkü verdiği haz nerede ise düzgüsel içilen sigaralardaki hazza oldukca yakındır. Ayrıca bereketli bir buğu gücü bulunuyor. Bu cihazlar şarj edilebilir ve USB rabıta kısmı yardımıyla süratle dolum yapılabilir. İstenilen zaman kadar kullanıcılar tarafınca etken bir biçimde kullanılabilme özelliğine sahiptir.