Dünyanın kabul edilen elektronik sigara markalarından Vaporesso’nun en oldukça tercih edilen modellerinin başlangıcında asla şüphesiz ki Revenger modeli gelmektedir. Yüksek performans ve emniyet mevzusunda akla ilk gelen markalardan Vaporesso’nun Revenger modeli elektronik sigaralarının ise iyi mi güncellendiği, e-sigara kullanıcılarının en oldukça üstündeki durdukları konulardandır. Peki Vaporesso Revenger güncelleme iyi mi yapılır?

 

Her ne kadar web ortamında bu probleminin cevabını bulmak pek zor olmasa da elektronik sigara alışverişlerinizi gerçekleştirdiğiniz Buharistan olarak birkaç değişik sıradüzen gerektiren güncelleme periyodunu daha kolay bir halde aktarmak istedik. Siz de Vaporesso Revenger cihazınızın yazılım güncellemesini doğru bir halde yapabilmek için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

 

Vaporesso Revenger X hakkında incelemelerimizi de buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

 

2 Adımda Vaporesso Revenger Güncelleme


 

Pek oldukça Vaporesso Revenger kullanıcısı için cihazla alakalı yeniliklerden faydalanmayı elde eden güncelleme konusu, zahmetli bir işmiş şeklinde görünüyor. Ancak aslına bakarsak güncelleme adımlarını oldukça kolay bir halde gerçekleştirebilmek mümkün. Tek yapılması gereken, Vaporesso Revenger güncelleme için ne yapılması icap ettiğini öğrenmek ve peşinden bir tane USB kablo vesilesiyle güncellemeleri tamamlamak.

 

Bu doğrultuda hazırlamış olduğumuz içeriğimizde ikimiz de Vaporesso Revenger güncelleme konusunu en kolay halde açıklayıp Vaporesso kullanıcılarının gönül rahatlığıyla e-sigaralarını kullanmaya başlamalarını sağlayacağız. O biçimde isterseniz artık güncelleme aşamalarını beraber mercek dibine almaya başlayalım.

 

1. Cihazın Mevcut Sürümünü Öğrenin

 

Vaporesso Revenger’inizi güncellemeden ilkin hangi tür güncellemeyi yapacağınızı belirlemeniz gerekiyor. Bunun için de evvela cihazın mevcut sürümünü öğrenmeniz önemli. Peki Vaporesso Revenger yazılımının hangi sürüm bulunduğunu iyi mi öğrenebilirsiniz?

 

Bu noktada tek yapmanız gereken, ana menü tuşu ile ateşleme tuşuna aynı anda ve 2 saniye süresince basmak. Ardından 2 değişik sürüm versiyonundan hangisine haiz olduğunuzu görebilirsiniz.

 

2. Yazılıma Göre Güncelleme Yapın


 

Vaporesso Revenger elektronik sigara aletinin mevcut sürümünü öğrendikten sonrasında ise güncelleme için uygulanacak adımların farklılaştığını söyleyebiliriz. Çünkü cihazınız hangi sürüme sahipse, güncellemeniz de o sürümün güncellemesi olmalıdır.

 

Buna bakılırsa takip edilecek aşamaları ise aşağıda bulabilir ve uygulayabilirsiniz:

 

a) TPCBAT10 İçin Vaporesso Güncellemesi

 

ilk olarak elektronik sigaranızın USB kablo vesilesiyle bilgisayarınız bağlandığından güvenli olun. Bu sırada cihazınız kapalı, sadece pilleri üstünde olsun. Cihaz ile bilgisayar bağlantısı sağlandığında, daha evvelinde indirmiş olduğunuz Vaporesso cihaz yazılımı programı üstünde cihazınızın ismini ve bağlantının kurulmuş olduğu ibaresini görebilirsiniz. 

 

Daha sonrasında Rom Update seçeneğini tıklayarak, daha evvelinde bilgisayarınıza yüklediğiniz son olarak sürümü bulabilir ve ve “download” butonuna tıklayarak cihazınıza yüklenmesini sağlayabilirsiniz. İşte tüm bunlar bu kadar!

 

b) SPCBAT10 İçin Vaporesso Güncellemesi

 

Eğer cihazınız SPCBAT10 sürümüne sahipse, bu durumda Vaporesso Revenger güncellemesi için atılacak adımlar, bundan önceki başlıktan değişik olacaktır. Buna bakılırsa evvela bilgisayarınızda Vaporesso cihaz yazılım programını çalıştırın ve cihazınızı da tekrar USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın.

 

Cihaz ile bilgisayarınız arasındaki rabıta sorunsuz bir halde sağlandıysa, “sf_update” isminde dosyayı seçip “open file” butonuna tıklayarak, daha evvelinde bilgisayarınıza indirdiğiniz en sürümün Vaporesso Revenger’ınıza yüklenmesini sağlayabilirsiniz.